Artificii de cer

 

Jocuri de artificii de cer =  spectacol de lumina si culoare

 Despre artificiile de cer si servicile oferite

Artificiile de cer  reprezinta un joc realizat din efecte pirotehnice de complexitate, aspect, continut, durata si efect foarte diferit. In functie de efectul vizual al acestora (durata efectului, culorile artificiilor) se calculeaza pretul. Preturile jocurilor de artificii realizate de noi pornesc de la 300 euro pentru minim 3 minute de tragere neintrerupta. 
Artificiile folosite fac parte din clasele 1 si 2: comete suieratoare, candele romane, crizanteme de diferite culori, palmieri de final, etc.
Folosim baterii de artificii profesionale cu forme si modele foarte diferite, grupate in functie de cerinte cu focuri cuprinse intre 16 si 600 trageri.
Jocurile de artificii sunt insotite de efecte luminoase si sonore: zgomot,lumina, fum, material solid in combustie.
Inaltimea de tragere este cuprinsa intre 30-50 m.
Intervalul orar de tragere, conform Legii 126/95 republicata si actualizata, este intre orele 21 - 00
Noi ne ocupam de de obtinerea avizelor necesare realizarii jocului de artificii de la Politia Judeteana,Pompieri si Primarie.
Asiguram transportul la locul de efectuare a spectacolului pirotehnic, motajul, delimitarea zonei de amplasare a materialelor pirotehnice si executia timind cont de contidiile de securitate maxima. Sarcina dvs. este de a respecta zona delimitata si de a impiedica accesul invitatiilor dvs.in zona de tragere. 
Incheiem contractul de prestari servicii dupa ce un reprezentant al nostru se deplaseaza la locul unde doriti desfasurarea evenimentului pentru a studia terenul si posibilitatile de tragere din zona.
Intotdeauna un pirotehnician autorizat v-a supraveghea spectacolul pirotehnic pe toata durata acestuia, iar la sfarsit, locul de tragere v-a ramane neafectat, la fel cum era inainte.

 

Utilizam numai produse profesionale si de cea mai buna calitate si le achizitionam de la importatori autorizati in domeniu.

 

Va asteptam cu drag !

 


 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas