Bar de fructe


 

Evenimente mai frumoase cu bar de fructe. Informatii generale despre serviciul BAR DE FRUCTE


1. Barul de Fructe (Fruit Bar in engleza) este un serviciu pentru evenimente de toate tipurile: nunti, botezuri, petreceri, etc.
   Barul de fructe reprezinta o combinatie surprinzatoare de sculpturi si aranjamente din fructe realizate armonios si prezentate elegant in cadrul salonului.

2. BARUL de FRUCTE cuprinde:       * bete de bambus  
                                                                    * tacamuri de unica folosinta
                                                                    * suporturi elegante pentru fructe
                                                                    * fructiere etajate
                                                                    * decoruri realizate din fructe sculptat   (ex: 2 pepeni verzi sculptati, mere sculptate, etc.) 
                                                                   * fructe 10-12 sortimente (in functie de sezon) exemplu: capsuni, pere, pepeni, struguri, mere, banane, kiwi, mango, piersici, portocale, carambola, ananas, curmale, kaki,etc. 
4. Barul de fructe este accesibil tuturor invitatiilor la eveniment astfel incat ei sa poata servii din fructele frumos aranjate atunci cand acestia doresc.
 
5. Barul de fructe este realizat cu 3 ore inainte de primirea invitatiilor si este dispus la intrarea in salon (acesta este locul unde se intalneste cel mai des barul de fructe la evenimente).
6. Barul de fructe este un serviciu separat de prezentarea fantanii de ciocolata la eveniment insa poate fi parte din pachetul Fantanta de ciocolata cu servire si fructe

7. Serviciul de bar de fructe este des intalnit si in cadrul receptiilor hoteliere de lux cat si in cadrul seratelor de pe navele de croaziera (de exemplu in cadrul Disney Cruise se organizeaza serate cu fructe sculptate si prezentate dupa tematica unui film sau desene Disney).

8. Barul de fructe poate fi dispus si langa masa de Candy Bar (masa cu dulciuri).


Avantajele barului de fructe


- barul de fructe inlocuieste prezenta fructelor pe masele invitatiilor, astfel incat fructele sunt postate intr-un loc dedicat acestora ( in cadrul barului de fructe, pe o masa, la intrarea in salon )

- permite o mai buna utilizare a spatiului de pe mesele invitatiilor intrucat mesele nu mai sunt incarcate de fructe dispuse in boluri

- infrumuseteaza salonul oferind o nota in plus de eleganta si culoare

- barul de fructe este considerat si o expunere artistica in cadrul evenimentelor deoarece fructele nu sunt pur si simplu dispuse ci sunt sculptate si prezentate intr-un aranjament armonios

 

 

Serviciile noastre

- catering fructe

- sculpturi fructe

- inchirierea decorurilor utilizare pentru masa de bar de fructe (fruit bar)

- realizarea aranjamentelor din fructe si dispunerea lor in cadrul mesei dedicate barului de fructe din cadrul salonului sau pe mesele invitatilor 

 

OFERTA DE PRETURI

 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas