Fantana de ciocolata la evenimenteMomente mai frumoase cu fantana de ciocolata 

  1. Prezenta fantanii de ciocolata la evenimente este unul dintre cele mai apreciate servicii in randul invitatiilor. 
  2. Fantana de ciocolata poate fi inchiriata ca atare ( Inchirierea fantanii de ciocolata ), impreuna cu ciocolata ce se ofera la discretie, sau poate fi parte din serviciul numit Fantana de ciocolata cu servire si fructe.
  3. Invitatii savureaza, in parte, in bol individual, fructe sau mini eclere servite in ciocolata topita, calda, belgiana, iar aceasta este o placere pentru fiecare iubitor de ciocolata si deserturi fine.
  4. Fantana ce ciocolata reprezinta un desert in plus la evenimente, sau poate fi unicul desertului in cadrul evenimentelor, in functie de preferintele fiecaruia.
  5. Fantana de cicolata este un serviciu des intalnit in cadrul: nuntilor, botezurilor, petrecerilor aniversale, petrecerilor pentru copii, banchetelor, petrecerilor de anul nou, etc.
  6. Ciocolata utilizata pentru fantana pe nivele ( 5 , 6 sau 7 nivele) poate oferii un spectacol vizual devenind parte din decorul de pe masa de candy bar sau masa barului de fructe; ciocolata putand fi in diverse culori. 
Avantajele fantanii de ciocolata la evenimente

Avantajele fantanii de ciocolata la evenimente sunt urmatoarele:
- permite invitatiilor sa savureze un desert usor si fin in pauzele dintre mese
- ofera o nota de eleganta in cadrul localului
- este un element foarte apreciat de catre invitati si in special de catre cei familisti
- este atat pe placul adultilor cat si pe placul copiilor
- se poate consuma cu o mini salata de fructe sau cu mini eclere
- poate inlocui masa de candy bar in cazul in care se doreste ca fantana de ciocolata sa fie unicul desert din cadrul evenimentului
 
Serviciile noastre 
 

Oferim ciocolata la discretie (ciocolata find de o calitate foarte buna, foarte savuroasa) prezentata cu ajutorul fantanii de ciocolata intr-un mod distractiv si elegant pentru orice eveniment. Personalul prezent la eveniment va servi oaspetii in boluri individuale .
 
 

 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas