Efectul de fum greu si artificii de interior


dansul mirilor efectul de fum greu si artificii de interior

     

 Momente mai frumoase cu efectul de fum greu si artificii de interior la evenimente

   1. Pentru a crea o atmosfera romantica, interesanta, de basm, eleganta, se achizitioneaza acest super efect vizual ce produce senzatia ca nori albi s-au asternut in incapere, chiar la picioarele celor prezenti. Norii albi ofera un spectacol vizual pentru cei de fata, iar fotografi pot surprinde cadre frumoase deoarece decorul ajuta la infrumusetarea spatiului si ii detensioneaza pe cei ce sunt in lumina blitz-ului.

  2. Serviciul ce consta in efectul de fum greu se achizitioneaza adesea cu artificii de interior. Astfel efectul de nori imbraca spatiul din jurul subiectului sau subiectilor (tortul, mirii, sarbatoritul etc) in alb, iar artificiile lumineaza frumos spatiul producand un rand de aplauze memorabile. De aceea la orice eveniment cu momente cheie, sau fara momente cheie, prezenta artificiilor si a efectului de fum greu este una incantatoare si imbucuratoare. 

   3. Mirii sunt cei ce aleg deseori acest efect vizual pentru dansul lor. Momentul dansului mirilor devine unul si mai interesant avand in vedere ca rochia de culoare alba, crem sau ivoare se imbina foarte frumos cu albul norilor prezenti in salon. Pentru sarbatoriti artificiile si fumul greu sunt un plus de distractie, de voie buna, si raman in aminterea celor de fata ca fiind o parte frumoasa din cadrul evenimentului. Avand aceste efecte alaturi de ei, in momentele importante, sarbatoritii reusesc sa se simta comfortabil cu emotiile lor, caci acestea devin mai mici si distractia mai mare.

   4. Efectul de nori si artificiile de interior sunt folosite de asemenea la momentul aducerii tortului sau in momentul cand se canta „La multi ani”.

   5. Efectele acestea sunt folosit si in unele cluburi din Europa pentru ca prezinta o serie de avantaje si fac deliciul celor prezenti.


Vizitati si pagina noastra de Facebook pentru poze si filmari de la momente cu efectul de fum greu si artificii!


Avantajele efectului de fum greu si avantajele artificiilor de interior la evenimente

Avantajele achizitionarii unui  pachet format din fum greu si artificii de interior sunt multiple:

-  se creeaza o atmosfera de basm

-  da momentului respectiv un plus de frumusete

-  ofera fotografului ocazia sa surprinda cadre memorabile ce ulterior raman in amintirile sarbatoritilor si  a celor prezenti la eveniment

- artificiile lumineaza spatiul frumos si ofera dinamica momentului, dinamica ce este surprinsa in poze si filmari

- ofera spectaculozitate momentului si surprinde publicul in mod placut

- ajuta pe cei prezenti sa se simta in largul lor pe scena sau in momentul cand sunt in centrul atentiei tuturor (pentru ca acestia stiu ca efectele ii pun in valoare)


Caracteristicile efectelor sunt de asemenea avantajoase:

Caracteristici - efect fum greu

Caracteristici - artificii de interior

 

- fumul greu se caracterizeaza prin proprietatea de a fi mai greu ca aerul lasandu-se in partea de jos a incaperii

- fumul greu ramane la inaltimea de maxim 50 de cm fata de suprafata de jos

- este de culoare alba

- nu este innecacios la inhalare

- nu este toxic  ( atentie insa; in cantitati foarte mari nu este recomandat )

- se evapora singur din incapare fara sa fie necesara aerisirea zonei

- este lipsit de miros

 

 

- artificiile de interior folosite de noi de sunt cu scanteie grupata de tip vulcan, denumite si jerbere de interior

- se inalta 1,5 m sau 2 m de la sol

- au timpul de ardere 20 de secunde, 25 de secunde

- emana o cantitate foarte mica de fum ( se mai numesc non fum)* nu exista artificii care sa nu realizeze fum deloc; orice proces de ardere presupune fum, insa artificiile folosite de noi sunt autorizate si sunt dintre cele ce emana cea mai mica cantitate de fum de pe piata. Recomandam sa fiti atenti la promisiunile celor ce spun ca artificiile lor nu fac fum deloc!

- sunt cu scantei reci

- sunt speciale pentru interior

- sunt wireless, avand declansare wireless

 

 

Atat efectul de fum greu cat si artificiile de interior la evenimente sunt responsabilitatea celor ce ofera aceste servicii. Astfel, celor ce isi doresc sa aiba parte de aceste servicii nu le ramane decat sa le rezerve, sa beneficieze de ele, sa se bucure de ele, si sa comunice echipei feedback-ul lor. Intreaga datorie de a produce efectul de nori si de a realiza jocul de artificii revine echipei specializata in acest lucru.

 

Ce este efectul de fum greu

Efectul de fumul greu este un efect vizual de scena. Acesta mai este numit simplu „fum greu” sau „efectul de nori”. Deoarece din punct de vedere vizual se prezinta ca o mantie alba, este asemanator norilor albi si deoarece este folosit adesea la momentele de dans se mai numeste „dancing on clouds effect”.

 

Ce este fumul greu

Fumul greu sau efectul de nori este realizat cu o masina speciala ce produce norii cu ajutorul ghetii carbonice (folosita pentru efecte scenice). Masina va distribui fumul pe suprafata dorita producand efectul vizual dorit in salon.

Fumul greu este cel ce alcatuieste „efectul de nori”, „ efectul de fum greu”, „ dancing on clouds effect” pentru evenimente, serbari, spectacole, etc. si reprezinta dioxid de carbon in stare gazoasa.

Fumul greu este cunoscut si sub denumirea de „ heavy fog” sau „heavy smoke” (in engleza) iar francezi il numesc „ fumee lourde”. Cu toate ca este confundat cu fumul obisnuit acesta are proprietati diferite. I se spune „fum greu” pentru ca acesta se lasa greu; ramane in partea de jos a salonului si nu se ridica in aer.


Ce sunt artificiile de interior

Artificiile de interior sunt artificii destinate sa fie utilizate in interiorul cladirilor. Acestea au scanteia rece, lumina alba sau galbena deschis si nu degaja o cantitate mare de fum si caldura. Artificiile de interior pe care le folosim sunt de tip vulcan. Acestea se inalta 2 metri de la sol si au o durata de ardere de 20 de secunde. Artificiile de interior sunt recomandare in spatii inchise intrucat nu prezinta riscuri ridicate la folosire si nu degaja fum suparator.


Serviciile noastre

Oferim posibilitatea clientilor nostri de a avea efectul de nori la momentul dorit si artificii de interior. Suntem de asemenea deschisi la pachete personalizate in functie de dorintele si nevoile clientilor nostri. Mai jos gasiti oferta de preturi pentru pachetele concepute.

Va recomandam se ne vizitati pe facebook unde avem o galerie foto si o galerie video !


OFERTA DE PRETURI 


 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas