Gheata  carbonica pentru bauturi

 


 Momente mai frumoase cu gheata carbonica pentru bauturi

 1. Pentru a produce o prima impresie buna, si pentru a da o nota eleganta evenimentului, se foloseste gheata carbonica pentru bauturi la momentul intrarii invitatilor in salon. Sarbatoritii, oaspetii, organizatorii, mirii, cei ce au prilejuit evenimentul, etc. impreuna cu invitatii ciocnesc paharele frumos decorate cu gheata carbonica, asemanatoare cu potiunile magice din basme.

 2. Tot la evenimente, pentru realizarea unui mediu ambiental interesant, pe masa cu dulciuri (candy bar) se dispun din loc in loc mici recipiente cu gheata carbonica producand efectul vizual de fum alb. Practic masa va arata decorata cu elemente albe.

 3. Un alt moment interesant in care efectul vizual de fum alb produs de gheata carbonica este frumos este momentul aducerii tortului in salon. Gheata carbonica pentru bauturi se aseaza in recipiente de adancime mica aflate in jurul tortului.

 4. Oricand este un prilej de ciocnit pahare cu sampanie sau orice alta bautura gheata carbonica pentru bauturi ofera efectul vizual de fum alb creand o atmosfera de sarbatoare.


Vizitati si pagina noastra de Facebook pentru poze si filmari cu gheata carbonica pentru bauturi!


Avantajele ghetii carbonice pentru bauturi

La evenimente este folosita gheata carbonica pentru bauturi pentru ca prezinta o serie de avantaje. Avantajele sunt diverse: gheata carbonica pentru bauturi este un agent de racire foarte bun, nu contine impuritati, si este un element ce decoreaza incaperea pentru sarbatoare, pentru petrecere, dandu-i un aer de eleganta, magie, mister si distractie in acelasi timp.

 

Cum se foloseste gheata carbonica pentru bauturi

Gheata carbonica se pune in pahare pentru a crea efectul vizual de fum in jurul cupelor de festin.

Se adauga 1-2 granule de gheata carbonica in paharele cu bauturi sau 4-5 granule in carafele de vin pentru ca efectul vizual de fum sa dureze circa 3-5 minute, timp in care gheata carbonica se evapora din pahare.

Gheata carbonica nu se inghite si nu se mesteca deoarece este foarte rece! Aceasta se pune doar in bauturi cu ajutorul unui cleste pentru gheata (atat pentru igiena cat si pentru a proteja mana de temperaturile scazute ale ghetii carbonice pentru bauturi).

 

Ce este gheata carbonica pentru bauturi

Gheata carbonica pentru bauturi este gheata carbonica alimentara, de dimensiuni mici. Are rolul ghetii obisnuite, acela de a raci bautura, dar cu un plus de beneficii: raceste mai repede si are si un rol decorativ, ambiental. Astfel, a devenit o practica din ce in ce mai des intalnita sa ciocnim la evenimente pahare cu bauturi ( cocktailuri, sampanie, vin ) in care un cuburi de gheata carbonica produc efectul vizual de fum alb.


Ce este gheata carbonica

Gheata carbonica este forma solida a dioxidului de carbon. Este cunoscuta si sub denumirea de gheata uscata; dry ice (in engleza). Asemenea ghetii obisnuite nu prezinta miros sau gust, insa are temperatura de  -78.5°C (-109.3°F) si culoarea alba ca zapada. Aceasta este utilizata la evenimente pentru efectul vizual de fum alb pe care il realizeaza. Gheata carbonica are insa multiple intrebuintari acestea variand in functie de cum este folosita si cum este fabricata. Poate fi folosita in industria alimentara, la evenimente, in industria farmaceutica, pentru efectele scenice si in alte domenii unde are o contributie practica.

Producatorii de gheata carbonica din Romania descriu detaliat pe site-urile lor modalitatea de realizarea a ghetii carbonice si caracteristicile ei. Din specificatiile oferite de ei se poate observa ca acest tip de gheata are culoarea alba, este pura, produce efectul vizual de fum alb si reprezinta un agent de racire foarte bun.

Descoperita in Europa in secolul 19 si imbunatatita ulterior in Statele Unite, gheata carbonica a devenit tot mai utilizata datorita caracteristicilor si avantajelor sale. Azi este un element des intalnit in cadrul petrecerilor, evenimentelor mici si mari, receptiilor hoteliere etc.

 

 Serviciile noastre    

Comanda, transportul la salon, manipularea ghetii carbonice pentru bauturi si dispunere ei in paharele invitatiilor, sau in locul dorit, este serviciul nostru. Acest serviciu este oferit impreuna cu fumul greu ( efectul de nori, efectul de fum greu). Pretul este per pachet. Mai jos gasiti oferta de pret.

Va recomandam se ne vizitati pe facebook unde avem o galerie foto si o galerie video !


OFERTA DE PRETURI


 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas