Servicii pentru evenimentele importante din viata ta 


Esti pregatit sa ai amintiri de nota 10 ? Noi iti cream un cadrul in care sa te simti lipsit de emotii negative si sa te poti simti in largul tau atunci cand fotograful te pozeaza! Amintirile reusite se asorteaza cu voie buna si zambete, iar noi oferim servicii pentru amitiri reusite.


 Cu o experienta reprezentata de peste 100 de nunti si evenimente la care a participat Metaxas Events vine in intampinarea fericitului dumneavoastra eveniment cu pachete personalizate si atractive. Servicile oferite sunt pentru diverse momente din cadrul evenimentului dumneavoastra; fie el nunta de vis, botezul reusit sau petrecerea cea mai distractiva!


Gheata carbonica pentru bauturi!

Va oferim o atmosfera feerica creata de efectul cuburilor de gheata carbonica in paharele de sampanie. (Gheata carbonica utilizata este complet alimentara).

Fum greu si artificii de interior!

Cel mai asteptat eveniment al serii va fi imortalizat intr-o atmosfera de basm creata de fumul greu (asemanator unor norisori) si de efectul artificiilor de interior, non fum.

Fantana de ciocolata!

Fantana de ciocolata profesionista cu diverse sortimente si culori de ciocolata poate oferii oaspetilor momente savuroase cu fructe si patiserie. 

Va recomandam se ne vizitati pe facebook unde avem o galerie foto si o galerie video !

 

Constanta & Bucuresti
Telefon: 0723 535 432
E-mail: office@metaxasevents.ro
www.facebook.com/gheatacarbonicametaxas